Πρόσκληση Γ. Συνέλευσης 2014

Aριθμ. Πρωτ.:001487

Καρδίτσα    26/05/2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας Συν.Π.Ε., σύμφωνα με τα άρθρα 14 & 15 του Καταστατικού, σας καλεί σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 3 – 3ος όροφος, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχειριστική περίοδο 1/1/2013 – 31/12/2013.

2. Έγκριση φορολόγησης αφορολόγητων αποθεματικών προηγούμενων ετών, σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν.4172/2013 και διάθεσής τους.

3. Υποβολή και έγκριση οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσεως και πίνακα διάθεσης κερδών καθώς και του προσαρτήματος) και της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών της Τράπεζας της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2013 – 31/12/2013.

4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Τράπεζας από κάθε ευθύνη σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις, τα πεπραγμένα και τη διαχείριση των υποθέσεών της, γενικά, για τη χρήση του έτους 2013.

5. Υποβολή και έγκριση προϋπολογισμού έτους 2014.

6. Ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 1/1/2014 - 31/12/2014.

7. Έγκριση εγγραφής νέων μελών.

8. Έγκριση αιτήσεων μελών για αποχώρηση από τον συνεταιρισμό.

9. Αποζημίωση μελών του Δ.Σ.

10. Ενημέρωση περί των νέων διατάξεων των Ν. 1667/86 και Ν. 4261/14.

11. Συγκρότηση Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων.

12. Τροποποίηση του άρθρου 42 παρ.2 του καταστατικού της Τράπεζας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς να σταλεί άλλη πρόσκληση την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως και εφόσον για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρξει και πάλι απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς να σταλεί άλλη πρόσκληση την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως. Στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων, βάσει του άρθρου 5 παρ. 6 του καταστατικού, τα μέλη του Συνεταιρισμού των οποίων έχει εγκριθεί η εγγραφή μέχρι τη Γενική Συνέλευση της 27/06/2013.

Απολογισμός Χρήσης 2013

Αρχείο PDF [Apologismos_2013_teliko2.pdf_3606kb]